Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos10g72kcal0.1g0.1g8g0g
Paprikajauhe 2.5g8kcal0.4g0.5g0.3g0.9g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g100g150kcal27g1.5g3.7g0.1g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g150g33kcal1.5g6.8g0g3g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g90g23kcal0.9g4.4g0.2g2.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu7.5g7.8kcal0.6g1.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Peruna, vanha, kuorittu 250g191kcal4.7g38.8g0.5g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2394g1070kcal74.4g115.4g30.8g20.6g
Valittu annoskoko1197g535kcal37.2g57.7g15.4g10.3g
Annoskoko puolitettuna599g268kcal18.6g28.9g7.7g5.2g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80271