Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi667g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos13g96kcal0.1g0.1g10.7g0g
Paprikajauhe 3.3g11kcal0.5g0.6g0.4g1.2g
Lihaliemikuutio Maggi15g41kcal1.3g1g3.4g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g133g200kcal36g2g4.9g0.1g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g200g44kcal2g9g0g4g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g120g30kcal1.2g5.9g0.2g3g
Valkosipuli, tuore, silputtu10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Peruna, vanha, kuorittu 334g254kcal6.3g51.7g0.7g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3192g1427kcal99g153.4g41.2g27g
Valittu annoskoko1596g714kcal49.5g76.7g20.6g13.5g
Annoskoko puolitettuna798g357kcal24.8g38.4g10.3g6.8g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80271