Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi834g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos17g120kcal0.1g0.1g13.3g0g
Paprikajauhe 4.2g13kcal0.6g0.8g0.5g1.6g
Lihaliemikuutio Maggi18g51kcal1.7g1.3g4.2g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g167g250kcal45g2.5g6.2g0.2g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g250g55kcal2.5g11.3g0g5g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g150g38kcal1.5g7.4g0.3g3.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu13g13kcal1g2g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Peruna, vanha, kuorittu 417g318kcal7.8g64.6g0.8g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3990g1784kcal123.6g192g51.4g34.4g
Valittu annoskoko1995g892kcal61.8g96g25.7g17.2g
Annoskoko puolitettuna998g446kcal30.9g48g12.9g8.6g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80271