Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1001g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos20g144kcal0.1g0.1g16g0g
Paprikajauhe 5g16kcal0.7g0.9g0.7g1.9g
Lihaliemikuutio Maggi22g62kcal2g1.5g5.1g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g200g300kcal54g3g7.4g0.2g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g300g66kcal3g13.5g0g6g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g180g45kcal1.8g8.8g0.4g4.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Peruna, vanha, kuorittu 500g381kcal9.4g77.6g1g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4788g2141kcal148.4g230g62g41g
Valittu annoskoko2394g1070kcal74.2g115g31g20.5g
Annoskoko puolitettuna1197g535kcal37.1g57.5g15.5g10.3g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80271