Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1168g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos23g168kcal0.1g0.1g18.7g0g
Paprikajauhe 5.8g19kcal0.9g1.1g0.8g2.2g
Lihaliemikuutio Maggi26g72kcal2.3g1.8g5.9g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g234g350kcal63.1g3.5g8.6g0.2g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g350g77kcal3.5g15.8g0g7g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g210g53kcal2.1g10.3g0.4g5.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu18g18kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Peruna, vanha, kuorittu 584g445kcal11g90.5g1.2g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5586g2497kcal173.4g268.8g72.2g47.8g
Valittu annoskoko2793g1249kcal86.7g134.4g36.1g23.9g
Annoskoko puolitettuna1397g624kcal43.4g67.2g18.1g12g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80271