Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1334g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos27g192kcal0.1g0.1g21.4g0g
Paprikajauhe 6.7g21kcal1g1.2g0.9g2.5g
Lihaliemikuutio Maggi29g82kcal2.6g2.1g6.8g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g267g400kcal72.1g4g9.9g0.3g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g400g88kcal4g18g0g8g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g240g60kcal2.4g11.8g0.5g6g
Valkosipuli, tuore, silputtu20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Peruna, vanha, kuorittu 667g508kcal12.5g103.4g1.3g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6384g2854kcal197.8g307g82.6g54.6g
Valittu annoskoko3192g1427kcal98.9g153.5g41.3g27.3g
Annoskoko puolitettuna1596g714kcal49.5g76.8g20.7g13.7g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80271