Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1501g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos30g216kcal0.2g0.2g24g0g
Paprikajauhe 7.5g24kcal1.1g1.4g1g2.8g
Lihaliemikuutio Maggi33g93kcal3g2.3g7.6g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g300g450kcal81.1g4.5g11.1g0.3g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g450g99kcal4.5g20.3g0g9g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g270g68kcal2.7g13.2g0.5g6.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu23g23kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Peruna, vanha, kuorittu 751g572kcal14.1g116.3g1.5g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7182g3211kcal222.8g345.4g92.6g61.4g
Valittu annoskoko3591g1606kcal111.4g172.7g46.3g30.7g
Annoskoko puolitettuna1796g803kcal55.7g86.4g23.2g15.4g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80271