Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Paprikajauhe 0.8g2.7kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi3.7g10kcal0.3g0.3g0.8g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g33g50kcal9g0.5g1.2g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g50g11kcal0.5g2.3g0g1g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g30g7.5kcal0.3g1.5g0.1g0.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 83g64kcal1.6g12.9g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana798g357kcal24.6g38.6g10.4g6.8g
Valittu annoskoko399g178kcal12.3g19.3g5.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna200g89kcal6.2g9.7g2.6g1.7g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80271