Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1668g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos33g240kcal0.2g0.2g26.7g0g
Paprikajauhe 8.3g27kcal1.2g1.5g1.1g3.1g
Lihaliemikuutio Maggi37g103kcal3.3g2.6g8.4g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g334g500kcal90.1g5g12.3g0.3g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g500g110kcal5g22.5g0g10g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g300g75kcal3g14.7g0.6g7.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu25g26kcal2g4.1g0.2g0.5g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Peruna, vanha, kuorittu 834g635kcal15.7g129.3g1.7g8.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7980g3568kcal247.6g383.8g103g68g
Valittu annoskoko3990g1784kcal123.8g191.9g51.5g34g
Annoskoko puolitettuna1995g892kcal61.9g96g25.8g17g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80271