Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos40g288kcal0.2g0.2g32g0g
Paprikajauhe 10g32kcal1.5g1.8g1.3g3.7g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g400g600kcal108g6g14.8g0.4g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g600g132kcal6g27g0g12g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g360g90kcal3.6g17.6g0.7g9g
Valkosipuli, tuore, silputtu30g31kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Peruna, vanha, kuorittu 1000g761kcal18.8g155g2g10g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9568g4278kcal296.8g460g123.4g81.6g
Valittu annoskoko4784g2139kcal148.4g230g61.7g40.8g
Annoskoko puolitettuna2392g1069kcal74.2g115g30.9g20.4g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80271