Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss375g105kcal4.9g18.4g1.1g11.3g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%300g330kcal8.1g8.1g30g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto100g280kcal19g0g22g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)250g838kcal30.3g164.3g5.8g17.5g
Tonnikala vedessä 300g313kcal67.3g0g4.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 30g265kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2710g4262kcal259.2g381.6g186.8g57.6g
Valittu annoskoko1355g2131kcal129.6g190.8g93.4g28.8g
Annoskoko puolitettuna678g1066kcal64.8g95.4g46.7g14.4g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047