Prinsessan pinaattisalaatti
Paahda pähkinät uunissa, jotta niistä lähtee kitkerät kuoret, murskaa karkeaksi.
Asettele annos kauniin herkullisesti lautaselle: revittyjä pinaatinlehtiä, jäävuorisalaattia, kirsikkatomaatin puolikkaita, ohuita retiisiviipaleita, kurkkua melko pieneksi pilkottuna ja isoja mutta ohuehkoja vesimeloniviipaleita kuori poistettuna.
Kruunaa annos: leikkeleellä (kalkkuna, paahtopaisti, palvikinkku tms), runsaalla ruohosipulimäärällä, hasselpähkinöillä sekä makusi mukaan öljyllä (rypsiöljy sopii tähän, ei sekoita makuja, öljyä ei laskettu reseptin kaloreihin), sekä ripauksella suolaa.
Parasta: nautittuna kynttilänvalossa tuoreen leivän kanssa, varioi salaattiainesten suhteita makusi mukaan, ohje viitteellinen.
Testattu: toimii myös prinssille tarjottuna.
Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa
Nam84