Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 7.5g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 75g130kcal13.2g0g8.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl100g340kcal2g3g35g0g
Kalaliemikuutio 11g34kcal1.1g3.7g1.5g0.1g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Peruna, vanha, kuorittu 500g381kcal9.4g77.5g1g5g
Oivariini, juokseva, rasvaseos10g72kcal0.1g0.1g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2507g1944kcal53.4g173.6g108.8g12.2g
Valittu annoskoko1254g972kcal26.7g86.8g54.4g6.1g
Annoskoko puolitettuna627g486kcal13.4g43.4g27.2g3.1g
Arvot/100g100g78kcal2.1g6.9g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81542