Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 10g3kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 100g174kcal17.6g0g11.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl133g454kcal2.7g4g46.7g0g
Kalaliemikuutio 15g45kcal1.5g5g2.1g0.2g
Vesi667g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Peruna, vanha, kuorittu 667g508kcal12.5g103.4g1.3g6.7g
Oivariini, juokseva, rasvaseos13g96kcal0.1g0.1g10.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3344g2593kcal71.4g231.6g145.2g16.4g
Valittu annoskoko1672g1297kcal35.7g115.8g72.6g8.2g
Annoskoko puolitettuna836g648kcal17.9g57.9g36.3g4.1g
Arvot/100g100g78kcal2.1g6.9g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81542