Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 13g3.7kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 125g217kcal22g0g14.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl167g567kcal3.3g5g58.4g0g
Kalaliemikuutio 18g56kcal1.8g6.2g2.6g0.2g
Vesi834g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Peruna, vanha, kuorittu 834g635kcal15.7g129.2g1.7g8.3g
Oivariini, juokseva, rasvaseos17g120kcal0.1g0.1g13.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4180g3242kcal89g289.2g181.4g20.4g
Valittu annoskoko2090g1621kcal44.5g144.6g90.7g10.2g
Annoskoko puolitettuna1045g811kcal22.3g72.3g45.4g5.1g
Arvot/100g100g78kcal2.1g6.9g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81542