Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 15g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 150g261kcal26.4g0g17.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl200g680kcal4g6g70g0g
Kalaliemikuutio 22g67kcal2.2g7.5g3.1g0.2g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Peruna, vanha, kuorittu 1000g762kcal18.8g155.1g2g10g
Oivariini, juokseva, rasvaseos20g144kcal0.1g0.1g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5016g3890kcal106.8g347.2g217.4g24.4g
Valittu annoskoko2508g1945kcal53.4g173.6g108.7g12.2g
Annoskoko puolitettuna1254g973kcal26.7g86.8g54.4g6.1g
Arvot/100g100g78kcal2.1g6.9g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81542