Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 18g5.2kcal0.6g0.2g0.1g0.4g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 175g304kcal30.8g0g20.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl233g794kcal4.7g7g81.7g0g
Kalaliemikuutio 26g78kcal2.6g8.7g3.6g0.3g
Vesi1167g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Peruna, vanha, kuorittu 1167g889kcal21.9g180.9g2.3g11.7g
Oivariini, juokseva, rasvaseos23g168kcal0.1g0.1g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5852g4539kcal124.4g405g253.6g28.8g
Valittu annoskoko2926g2269kcal62.2g202.5g126.8g14.4g
Annoskoko puolitettuna1463g1135kcal31.1g101.3g63.4g7.2g
Arvot/100g100g78kcal2.1g6.9g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81542