Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 20g6kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 200g348kcal35.2g0g23.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl267g907kcal5.3g8g93.4g0g
Kalaliemikuutio 29g89kcal2.9g10g4.1g0.3g
Vesi1334g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Peruna, vanha, kuorittu 1334g1016kcal25.1g206.7g2.7g13.3g
Oivariini, juokseva, rasvaseos27g192kcal0.1g0.1g21.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6688g5187kcal142g462.8g290.2g32.6g
Valittu annoskoko3344g2594kcal71g231.4g145.1g16.3g
Annoskoko puolitettuna1672g1297kcal35.5g115.7g72.6g8.2g
Arvot/100g100g78kcal2.1g6.9g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81542