Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 23g6.7kcal0.8g0.2g0.2g0.5g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 225g391kcal39.6g0g26g0g
Kuohukerma,valio,2dl300g1020kcal6g9g105g0g
Kalaliemikuutio 33g101kcal3.3g11.2g4.6g0.4g
Vesi1501g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Peruna, vanha, kuorittu 1501g1142kcal28.2g232.6g3g15g
Oivariini, juokseva, rasvaseos30g216kcal0.2g0.2g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7524g5835kcal160.2g520.8g326.2g37g
Valittu annoskoko3762g2918kcal80.1g260.4g163.1g18.5g
Annoskoko puolitettuna1881g1459kcal40.1g130.2g81.6g9.3g
Arvot/100g100g78kcal2.1g6.9g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81542