Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 2.5g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 25g43kcal4.4g0g2.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl33g113kcal0.7g1g11.7g0g
Kalaliemikuutio 3.7g11kcal0.4g1.2g0.5g0g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 167g127kcal3.1g25.8g0.3g1.7g
Oivariini, juokseva, rasvaseos3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana836g648kcal17.8g57.6g36.2g4.2g
Valittu annoskoko418g324kcal8.9g28.8g18.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna209g162kcal4.5g14.4g9.1g1.1g
Arvot/100g100g78kcal2.1g6.9g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81542