Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 25g7.5kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 250g434kcal44g0g28.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl334g1134kcal6.7g10g116.7g0g
Kalaliemikuutio 37g112kcal3.7g12.5g5.1g0.4g
Vesi1667g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Peruna, vanha, kuorittu 1667g1269kcal31.3g258.4g3.3g16.7g
Oivariini, juokseva, rasvaseos33g240kcal0.2g0.2g26.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8360g6484kcal178g578.6g362.4g40.8g
Valittu annoskoko4180g3242kcal89g289.3g181.2g20.4g
Annoskoko puolitettuna2090g1621kcal44.5g144.7g90.6g10.2g
Arvot/100g100g78kcal2.1g6.9g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81542