Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 30g9kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 300g521kcal52.8g0g34.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl400g1360kcal8g12g140g0g
Kalaliemikuutio 44g134kcal4.4g15g6.2g0.5g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Peruna, vanha, kuorittu 2000g1523kcal37.6g310g4g20g
Oivariini, juokseva, rasvaseos40g288kcal0.2g0.2g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10028g7778kcal213.4g694.2g435g49g
Valittu annoskoko5014g3889kcal106.7g347.1g217.5g24.5g
Annoskoko puolitettuna2507g1944kcal53.4g173.6g108.8g12.3g
Arvot/100g100g78kcal2.1g6.9g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81542