Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 5g1.5kcal0.2g0g0g0.1g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 50g87kcal8.8g0g5.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl67g227kcal1.3g2g23.3g0g
Kalaliemikuutio 7.3g22kcal0.7g2.5g1g0.1g
Vesi334g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 334g254kcal6.3g51.7g0.7g3.3g
Oivariini, juokseva, rasvaseos6.7g48kcal0g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1672g1297kcal35.4g115.6g72.4g8.2g
Valittu annoskoko836g649kcal17.7g57.8g36.2g4.1g
Annoskoko puolitettuna418g324kcal8.9g28.9g18.1g2.1g
Arvot/100g100g78kcal2.1g6.9g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81542