Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jogurttiporkkana sämpylät

1. Lämmitä jogurtti ja vesi seos kädenlämpöiseksi.

Sekoita hiiva joukkoon ilmavasti vatkaten niin kauan että hiiva on liuennut.

2. Lisää joukkoon suola, sokeri, raastettuporkkana ja öljy.

3. Alusta taikina jauhoilla.

4 Kohota kaksin kertaiseksi liinan alla lämpimässä paikassa.

5. Leivo n. 18 sämpylää.

Nostata hetki pellillä.

Voitele munalla tai basilikamuna seoksella.

6. Voideltujen sämpylöiden päälle voit viiltaa pienet viivat (esteettisesti mukavan näköiset)
7. Paista 225 astetta n. 10min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1127 grammaa

Snyys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Vehnäjauho puolikarkea 585g2007kcal59.6g409.5g7g20.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 25g19kcal3.3g0.3g0.1g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Jogurtti, RELA, rasvaton, maustamaton (Ingman) 100 g, 1 dl200g88kcal8.6g10.8g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2253g5092kcal143.8g857g106.4g47.6g
Valittu annoskoko1127g2546kcal71.9g428.5g53.2g23.8g
Annoskoko puolitettuna563g1273kcal36g214.3g26.6g11.9g
Arvot/100g100g226kcal6.4g38g4.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81603