Pohja:
400 g (1 pkt) ruis-perunataikinaa
täyte:
240 g poronkäristystä
1 punainen paprika
1 sipuli
½ dl puolukkalikööriä
2 dl kermaviiliä
3 kananmunaa
suolaa
mustapippuria
koristelu:
herneenversoja
Kauli pohja piirakkavuoan pohjalle ja reunoille, esipaista pohjaa + 200 asteessa noin 10 minuuttia.
Ruskista poronkäristys, lisää pilkottu sipuli sekä paprika joukkoon ja hetken kuluttua puolukkalikööri.
Kypsennä vielä noin 5 minuuttia ja mausta.
Levitä täyte esipaistetulle piirakkapohjalle.
Sekoita kermaviili ja kananmunat sekaisin, kaada seos täytteen päälle.
Paista piirakka + 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Sivulta
Siirry sivulle!Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaaTilda75