Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 400g886kcal70g0g68g0g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Kesäkurpitsa zucchini 150g27kcal0.8g3.8g0.6g1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g250g51kcal1.5g9.5g0.8g3.5g
Sipuli (kuorittu)170g46kcal2.2g8.2g0.3g2.9g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)500g150kcal5g30g1g5g
Spagetti, Barilla220g770kcal26.4g158.8g3.3g6.6g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Tomaattisalsa 30g7.6kcal0.3g1.1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3510g4183kcal215.6g429.4g178.4g39.8g
Valittu annoskoko1755g2092kcal107.8g214.7g89.2g19.9g
Annoskoko puolitettuna878g1046kcal53.9g107.4g44.6g10g
Arvot/100g100g119kcal6.1g12.2g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81704