Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio150g210kcal4.2g9.8g18g0g
Pizzamix juusto150g500kcal30g10.5g37.5g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Atria broilerin filesuikale maustamaton300g330kcal69g0g6.3g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos20g144kcal0.1g0.1g16g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl250g900kcal27.5g170g10.8g15g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g16g45kcal1.4g2.7g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3412g4406kcal272.8g412g184.2g37.6g
Valittu annoskoko1706g2203kcal136.4g206g92.1g18.8g
Annoskoko puolitettuna853g1102kcal68.2g103g46.1g9.4g
Arvot/100g100g129kcal8g12.1g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719