Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g200g48kcal3.6g6g1g3.8g
Sipulikuutiot rainbow200g20kcal3g3g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)20g126kcal0g0g14g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki200g300kcal2g12g26g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1240g988kcal17.2g42g82g10.4g
Valittu annoskoko620g494kcal8.6g21g41g5.2g
Annoskoko puolitettuna310g247kcal4.3g10.5g20.5g2.6g
Arvot/100g100g80kcal1.4g3.4g6.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81888