Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos10g72kcal0.1g0.1g8g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g400g680kcal76g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Jauhelihamauste, annos 15g5g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.5g17.5g0.3g0.9g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Soijakastike 30g18kcal1.6g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2762g1882kcal167.6g62g102.6g8.6g
Valittu annoskoko1381g941kcal83.8g31g51.3g4.3g
Annoskoko puolitettuna691g471kcal41.9g15.5g25.7g2.2g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81891