Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Quiche Lorraine

Ohjeesta tulee kaksi piirasvuoallista.

Valmista pohjat: nypi margariini, suola ja jauhot ryynimäiseksi seokseksi, lisää vesi nopeasti sekoittaen.

Taputtele pohjat piirasvuokiin jauhotetuin sormin.

Nosta pohjat jääkaappiin jäähtymään siksi aikaa, kun lämmität uunin 200 asteeseen.

Kypsennä pohjia noin vartti, ennen kuin lisäät täytteen.

Valmista täyte: jos käytät purjoa, halkaise ja viipaloi se. Sipuli täytyy kuullottaa pannulla.

Pilko kinkku ja sekoita se purjoon/sipuliin.

Sekoita munat, ranskankerma, ruokakerma, mausteet ja juustoraaste.

Laita kinkku-sipuliseos esikypsennetyn pohjan päälle ja kaada lopuksi kerma-muna-juustoseos.

Jatka kypsentämistä noin puolen tunnin ajan.

Ohje on Maku-lehdestä ja erittäin yksityiskohtainen ohje löytyy sen reseptiarkistosta netissäkin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Timjami 1.5g4.2kcal0.1g0.4g0.1g0.6g
Kananmuna kuoreton 275g392kcal34.4g0.8g28.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl300g255kcal4.2g13.2g21g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 300g832kcal6g9g84g0g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio350g1015kcal119g0g59.5g0g
Grahamjauho 110g361kcal11.6g66.8g2.4g10.9g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl300g1020kcal42g192g9.3g16.5g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 200g1421kcal1.5g0.8g160g0g
Saunapalvikinkku Atria 3%, siivu n.12 g600g540kcal96g8.4g15.6g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Ruokasuola jodioitu 7g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5591g11826kcal636.6g608.4g761.4g65.6g
Valittu annoskoko2796g5913kcal318.3g304.2g380.7g32.8g
Annoskoko puolitettuna1398g2957kcal159.2g152.1g190.4g16.4g
Arvot/100g100g212kcal11.4g10.9g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82490