Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g500g905kcal117.4g21.5g38.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.3g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl13g114kcal0g0g13g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Omena, keskikokoinen 200g200g68kcal0.4g14.2g0.6g3.6g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)5.5g15kcal0.5g1g1g0g
Soijakastike 18g11kcal0.9g1.7g0g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g200g70kcal0g7.2g0g0g
Timjami 2g5.7kcal0.2g0.5g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2024g2484kcal242.6g112.8g106.8g11.8g
Valittu annoskoko1012g1242kcal121.3g56.4g53.4g5.9g
Annoskoko puolitettuna506g621kcal60.7g28.2g26.7g3g
Arvot/100g100g123kcal12g5.6g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82700