Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g625g1131kcal146.8g26.9g48.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.7g0.1g0.4g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl16g143kcal0g0g16.2g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Omena, keskikokoinen 200g250g85kcal0.5g17.7g0.7g4.5g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)6.9g19kcal0.6g1.2g1.3g0g
Soijakastike 23g14kcal1.2g2.1g0g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g250g88kcal0g9g0g0g
Timjami 2.5g7.1kcal0.2g0.7g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2530g3105kcal303.4g140.8g133.4g14.8g
Valittu annoskoko1265g1553kcal151.7g70.4g66.7g7.4g
Annoskoko puolitettuna633g776kcal75.9g35.2g33.4g3.7g
Arvot/100g100g123kcal12g5.6g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82700