Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g750g1357kcal176.2g32.2g57.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g51kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl20g172kcal0g0g19.5g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Omena, keskikokoinen 200g300g102kcal0.6g21.3g0.9g5.4g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)8.2g23kcal0.8g1.5g1.6g0g
Soijakastike 27g16kcal1.4g2.6g0g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g300g105kcal0g10.8g0g0g
Timjami 3g8.5kcal0.3g0.8g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3036g3726kcal364.4g169.2g160.6g17.8g
Valittu annoskoko1518g1863kcal182.2g84.6g80.3g8.9g
Annoskoko puolitettuna759g932kcal91.1g42.3g40.2g4.5g
Arvot/100g100g123kcal12g5.6g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82700