Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g875g1583kcal205.5g37.6g67.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g60kcal1.8g12.2g0.2g0.6g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.7g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl23g200kcal0g0g22.7g0g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Omena, keskikokoinen 200g350g119kcal0.7g24.8g1g6.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)10g27kcal0.9g1.7g1.8g0g
Soijakastike 32g19kcal1.6g3g0g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g350g122kcal0g12.6g0g0g
Timjami 3.5g10kcal0.3g0.9g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3542g4347kcal424.8g197g187.2g21g
Valittu annoskoko1771g2173kcal212.4g98.5g93.6g10.5g
Annoskoko puolitettuna885g1087kcal106.2g49.3g46.8g5.3g
Arvot/100g100g123kcal12g5.6g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82700