Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g1000g1810kcal235g43g77g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl26g229kcal0g0g26g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Omena, keskikokoinen 200g400g136kcal0.8g28.4g1.2g7.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)11g31kcal1g2g2.1g0.1g
Soijakastike 36g22kcal1.9g3.4g0g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g400g140kcal0g14.4g0g0g
Timjami 4g11kcal0.4g1.1g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4050g4970kcal485.8g225.8g214.2g24g
Valittu annoskoko2025g2485kcal242.9g112.9g107.1g12g
Annoskoko puolitettuna1013g1243kcal121.5g56.5g53.6g6g
Arvot/100g100g123kcal12g5.6g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82700