Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g1124g2035kcal264.2g48.4g86.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.7g0.3g0.8g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.2g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl29g257kcal0g0g29.2g0g
Sipuli (kuorittu)135g36kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Omena, keskikokoinen 200g450g153kcal0.9g31.9g1.3g8.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)12g35kcal1.2g2.2g2.4g0.1g
Soijakastike 41g24kcal2.1g3.8g0g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g450g157kcal0g16.2g0g0g
Timjami 4.5g13kcal0.4g1.2g0.3g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4554g5589kcal546.2g253.6g241g27.2g
Valittu annoskoko2277g2794kcal273.1g126.8g120.5g13.6g
Annoskoko puolitettuna1139g1397kcal136.6g63.4g60.3g6.8g
Arvot/100g100g123kcal12g5.6g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82700