Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g125g226kcal29.4g5.4g9.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.7g0g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl3.2g29kcal0g0g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Omena, keskikokoinen 200g50g17kcal0.1g3.5g0.1g0.9g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.4g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Soijakastike 4.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g50g18kcal0g1.8g0g0g
Timjami 0.5g1.4kcal0g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana506g621kcal60.6g27.8g26.4g3.2g
Valittu annoskoko253g310kcal30.3g13.9g13.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna127g155kcal15.2g7g6.6g0.8g
Arvot/100g100g123kcal12g5.5g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82700