Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g1249g2261kcal293.6g53.7g96.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.5g17.5g0.3g0.9g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl33g286kcal0g0g32.5g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Omena, keskikokoinen 200g500g170kcal1g35.5g1.5g9g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)14g39kcal1.3g2.5g2.6g0.1g
Soijakastike 45g27kcal2.3g4.3g0g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g500g175kcal0g18g0g0g
Timjami 5g14kcal0.5g1.3g0.4g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5060g6210kcal606.8g282g267.8g30g
Valittu annoskoko2530g3105kcal303.4g141g133.9g15g
Annoskoko puolitettuna1265g1553kcal151.7g70.5g67g7.5g
Arvot/100g100g123kcal12g5.6g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82700