Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g250g453kcal58.8g10.8g19.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl6.5g57kcal0g0g6.5g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Omena, keskikokoinen 200g100g34kcal0.2g7.1g0.3g1.8g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.8g7.7kcal0.3g0.5g0.5g0g
Soijakastike 9g5.4kcal0.5g0.9g0g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g100g35kcal0g3.6g0g0g
Timjami 1g2.8kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1013g1243kcal121.8g56.6g53.8g6g
Valittu annoskoko506g621kcal60.9g28.3g26.9g3g
Annoskoko puolitettuna253g311kcal30.5g14.2g13.5g1.5g
Arvot/100g100g123kcal12g5.6g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82700