Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g375g678kcal88.1g16.1g28.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl10g86kcal0g0g9.7g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Omena, keskikokoinen 200g150g51kcal0.3g10.6g0.4g2.7g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)4.1g12kcal0.4g0.7g0.8g0g
Soijakastike 14g8.1kcal0.7g1.3g0g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g150g53kcal0g5.4g0g0g
Timjami 1.5g4.2kcal0.1g0.4g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1518g1863kcal182.2g84.4g80.2g9.2g
Valittu annoskoko759g931kcal91.1g42.2g40.1g4.6g
Annoskoko puolitettuna379g466kcal45.6g21.1g20.1g2.3g
Arvot/100g100g123kcal12g5.6g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82700