Lihamureke (karppi)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Ttomppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha668g1108kcal126.9g0g66.8g0g
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.5g0.3g9.4g0g
Creme bonjour levite valkosipuli159g285kcal13.3g5.9g23.8g0.2g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 58g218kcal13g0g18.7g0g
Sipuli (kuorittu)584g158kcal7.6g28g1.2g9.9g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Oliiviöljy 38g332kcal0g0g37.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3220g4491kcal346.4g72.2g315.2g20.6g
Valittu annoskoko1610g2246kcal173.2g36.1g157.6g10.3g
Annoskoko puolitettuna805g1123kcal86.6g18.1g78.8g5.2g
Arvot/100g100g140kcal10.8g2.2g9.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82811