Lihamureke (karppi)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Ttomppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha935g1552kcal177.6g0g93.5g0g
Kananmuna kuoreton 129g183kcal16.1g0.4g13.2g0g
Creme bonjour levite valkosipuli222g400kcal18.6g8.2g33.3g0.2g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 82g306kcal18.2g0g26.2g0g
Sipuli (kuorittu)818g221kcal10.6g39.3g1.6g13.9g
Valkosipuli 16g18kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Oliiviöljy 53g465kcal0g0g52.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4508g6288kcal484.8g101.2g441g28.8g
Valittu annoskoko2254g3144kcal242.4g50.6g220.5g14.4g
Annoskoko puolitettuna1127g1572kcal121.2g25.3g110.3g7.2g
Arvot/100g100g140kcal10.8g2.2g9.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82811