Lihamureke (karppi)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Ttomppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Creme bonjour levite valkosipuli24g43kcal2g0.9g3.6g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 8.8g33kcal2g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana483g674kcal51.8g10.8g47.2g3g
Valittu annoskoko242g337kcal25.9g5.4g23.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna121g168kcal13g2.7g11.8g0.8g
Arvot/100g100g139kcal10.7g2.2g9.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82811