Lihamureke (karppi)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Ttomppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1068g1773kcal203g0g106.8g0g
Kananmuna kuoreton 147g210kcal18.4g0.4g15.1g0g
Creme bonjour levite valkosipuli254g457kcal21.3g9.4g38.1g0.3g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 94g349kcal20.9g0g29.9g0g
Sipuli (kuorittu)935g252kcal12.2g44.9g1.9g15.9g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3g0.1g0.4g
Oliiviöljy 60g531kcal0g0g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5152g7186kcal554.6g115.4g504g33.2g
Valittu annoskoko2576g3593kcal277.3g57.7g252g16.6g
Annoskoko puolitettuna1288g1797kcal138.7g28.9g126g8.3g
Arvot/100g100g140kcal10.8g2.2g9.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82811