Lihamureke (karppi)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Ttomppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1202g1995kcal228.4g0g120.2g0g
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.7g0.5g16.9g0g
Creme bonjour levite valkosipuli285g514kcal24g10.6g42.8g0.3g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 105g393kcal23.5g0g33.7g0g
Sipuli (kuorittu)1052g284kcal13.7g50.5g2.1g17.9g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Oliiviöljy 68g598kcal0g0g67.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5796g8084kcal624g130g566.8g37.2g
Valittu annoskoko2898g4042kcal312g65g283.4g18.6g
Annoskoko puolitettuna1449g2021kcal156g32.5g141.7g9.3g
Arvot/100g100g140kcal10.8g2.2g9.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82811