Lihamureke (karppi)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Ttomppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha134g222kcal25.4g0g13.4g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Creme bonjour levite valkosipuli32g57kcal2.7g1.2g4.8g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 12g44kcal2.6g0g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana644g898kcal69.4g14.6g63g4g
Valittu annoskoko322g449kcal34.7g7.3g31.5g2g
Annoskoko puolitettuna161g225kcal17.4g3.7g15.8g1g
Arvot/100g100g140kcal10.8g2.3g9.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82811