Lihamureke (karppi)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Ttomppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1335g2217kcal253.7g0g133.5g0g
Kananmuna kuoreton 184g262kcal23g0.6g18.8g0g
Creme bonjour levite valkosipuli317g571kcal26.6g11.7g47.6g0.3g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 117g437kcal26.1g0g37.4g0g
Sipuli (kuorittu)1169g316kcal15.2g56.1g2.3g19.9g
Valkosipuli 23g25kcal1.8g3.8g0.1g0.5g
Oliiviöljy 75g664kcal0g0g75.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6440g8983kcal692.8g144.4g629.6g41.4g
Valittu annoskoko3220g4491kcal346.4g72.2g314.8g20.7g
Annoskoko puolitettuna1610g2246kcal173.2g36.1g157.4g10.4g
Arvot/100g100g140kcal10.8g2.2g9.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82811