Lihamureke (karppi)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Ttomppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1603g2660kcal304.5g0g160.2g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Creme bonjour levite valkosipuli381g685kcal32g14.1g57.1g0.4g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 140g524kcal31.3g0g44.9g0g
Sipuli (kuorittu)1402g379kcal18.2g67.3g2.8g23.8g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Oliiviöljy 90g797kcal0g0g90.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7728g10779kcal831.4g173.4g755.8g49.6g
Valittu annoskoko3864g5390kcal415.7g86.7g377.9g24.8g
Annoskoko puolitettuna1932g2695kcal207.9g43.4g189g12.4g
Arvot/100g100g140kcal10.8g2.2g9.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82811