Lihamureke (karppi)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Ttomppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha167g277kcal31.7g0g16.7g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Creme bonjour levite valkosipuli40g71kcal3.3g1.5g5.9g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 15g55kcal3.3g0g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)146g39kcal1.9g7g0.3g2.5g
Valkosipuli 2.9g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Oliiviöljy 9g83kcal0g0g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana805g1123kcal86.6g18.2g78.8g5.2g
Valittu annoskoko403g561kcal43.3g9.1g39.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna201g281kcal21.7g4.6g19.7g1.3g
Arvot/100g100g140kcal10.8g2.3g9.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82811