Lihamureke (karppi)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Ttomppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1870g3104kcal355.2g0g187g0g
Kananmuna kuoreton 257g367kcal32.1g0.8g26.3g0g
Creme bonjour levite valkosipuli444g799kcal37.3g16.4g66.6g0.4g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 164g611kcal36.5g0g52.3g0g
Sipuli (kuorittu)1636g442kcal21.3g78.5g3.3g27.8g
Valkosipuli 33g35kcal2.6g5.3g0.2g0.7g
Oliiviöljy 105g930kcal0g0g105.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9016g12575kcal970g202g881.8g57.8g
Valittu annoskoko4508g6288kcal485g101g440.9g28.9g
Annoskoko puolitettuna2254g3144kcal242.5g50.5g220.5g14.5g
Arvot/100g100g140kcal10.8g2.2g9.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82811